Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Šaliansky magazín

Vianočné tipy na darčeky

Publikované Sala Online, 18.12.2015 - 10:41
Vianoce sú predo dvermi, niektorí z nás už majú darčeky nakúpené, iní si túto milú „povinnosť“ nechávajú na posledné dni.  
 
Tipy na vianočné darčeky, ktoré dostanete kúpiť v Šali alebo v blízkom okolí, sme priniesli aj na našom portáli. Ak stále nemáte darček pre vašich blízkych, naše tipy nájdete teraz na jednom mieste.
 
Prívesok či náramom s odtlačkami ručičiek alebo nožičiek vašich detí
Obdarujte svojho partnera, aby mal stále pri sebe Vašu ratolesť, Vaše šťastie. Darček je nielen originálny, ale k nemu prispejete aj priamo vy. Vašou úlohou je vyrobiť odtlačok ručičky či nožičky vášho dieťaťa, na čo vám poslúžia špeciálne farby s aplikátorom na odtlačky detských ručičiek a nožičiek, ktoré sa používajú do denníkov či pamätníkov. Ďalší postup je jednoduchý. Odtlačok pošlete mailom Marekovi Žiakovi z Veľkej Doliny (redcast@centrum.sk ), ktorý sa venuje ručnej výrobe šperkov pod značkou RedCast a krásny originálny darček bude na svete. Prívesok si môžete vybrať zo striebra alebo zlata. Odtlačok ručičky či nožičky vašej ratolesti môžete mať nielen na prívesku, ale aj na kaučukovom náramku, ktorý je vhodný ako pre ženy tak i pre pánov. Každý náramok je vyrobený ručnou prácou.
 
 
Perla priania
Ak ešte stále nemáte darček pre vašu partnerku, sestru či mamu, jeden tip na pekný a kreatívny darček pre vás máme. Podarujte jej originálny šperk s perlou. Darčekové balenie obsahuje zakonzervovanú perlorodku s perlou o veľkosti 0,5 až 0,8 cm a retiazku na uchytenie perly. Perlu vyberiete z perlorodky a vsadíte ju do šperku. Perlorodka skrýva svoje tajomstvá až do poslednej chvíle, ale nemusíte sa báť, že by ste poklad hľadali zbytočne. Každá ustrica je pred zakonzervovaním skontrolovaná špeciálnym prístrojom, takže je zaručené, že skutočne ukrýva perlu o veľkosti 0,5-0,8 cm. Perlu priania si môžete objednať priamo tu.  Na internetovom portáli www.najdarceky.eu nájdete aj ďalších množstvo skvelých a originálnych tipov na vianočný darček.
 
 
Dron pre deti
Ak ešte stále nemáte darček pre vaše dieťa,  jeden tip na zaujímavý darček pre vašu ratolesť máme. Dron je dokonalá hračka pre každé dieťa.Ovládanie takýchto malých lietajúcich strojov je pre každé dieťa skvelou zábavou. Drony lietajú, dokážu robiť super triky, jednoducho ich milujú deti všetkých vekových kategórií. Drony  pre deti ponúkajú rôzne letové režimy (začiatočník, normal, expert), ich výhodou je nízka hmotnosť a odolná konštrukcia. Na trhu existuje široký výber dronov pre deti v rôznych cenových reláciách. S ich výberom vám ochotne pomôžu v šalianskej predajni PLANEO ELEKTRO ŠAĽA v budove OK Centrum na ulici Pázmáňa 30,  Šaľa (031 771 47 40).
 
 
Darčeky „na poslednú chvíľu“
Ak stále neviete čo podarovať vašim blízkym, prípadne ak by ste radi dokúpili ešte nejakú maličkosť, naprázdno určite neodídete zo šalianskej predajne darčekov, ktorú nájdete na Hlavne ulici v Šali (oproti obchodného domu Lidl). V ich ponuke nájdete množstvo zaujímavostí, ktoré potešia každého. V predajni darčekov nájdete rôzne druhy sviečok, široký výber dekoračných predmetov, fotorámov a fotoalbumov v moderných i netradičných prevedeniach, bižutériu, rôzne šálky, čajníky, dózy na čaje a potraviny či sady pohárov,  vianočné dekorácie a ikebany.
 
 
Darček ku zdraviu - poukážka na masáž
Darček, ktorý je vhodný pre každého a zároveň ním darujete aj kúsok zdravia je darčeková poukážka na masáž. Darčekové poukážky ponúka aj šaliansky masážny salón Level. Stačí si zvoliť hodnotu poukážky a výber typu masáže bude už na obdarovanom.  V masážnom salóne Level si prídu na svoje milovníci rôznych druhov masáží. Salón má v ponuke klasické masáže, relaxačné masáže, masáž tváre  i celého tela, reflexnú masáž chodidiel, medovú detoxikačnú masáž, bankovú masáž či  masáž lávovými kameňmi. Poukážky si môžete zakúpiť v masážnom salóne Level v budove Mediparku. Viac informácií vám poskytne Evelin Korgová na tel. čísle: 0903 938 513, prípadne na faceboook-ovej stránke Masážny salón Level.
 
 
Fajčiarov poteší elektronická cigareta
Ak máte v rodine fajčiara a radi by ste mu urobili radosť a zároveň pomohli k trochu zdravšiemu životnému štýlu a odviknutiu, vhodným darčekom môže byť elektronická cigareta. S jej výberom vám radi pomôžu v šalianskej predajni Euforia Shop na Štúrovej ulici v Šali. Vyzerá a používa sa rovnako ako klasická cigareta. Až na to, že namiesto pripálenia si tú elektronickú len zapnete. V ponuke šalianskej predajni Euforia Shop nájdete elektronické cigarety LIQUA Q vaping Pen z dielne popredného výrobcu liquidov LIQUA. Iný tovar z ich ponuky nájdete na stránke www.euforiaheadshop.sk. / Elektronické cigarety ako i náplne sú určené len  pre osoby staršie ako 18 rokov. UPOZORNENIE: Fajčenie vážne škodí vám a ostatným okolo vás/.
 
 
 

/PR/


Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?