Lekáreň pohotovosť

Podnikatelia v Šali

Kultúrne podujatia

Kino

Denné menu

Udalosti

Program kina na jún

Publikované Sala Online, 25.05.2018 - 13:29
1.6.-2.6.2018, 18:00, MP
3.6.2018, 17:30
Neuveriteľný príbeh o obrovskej hruške
V mestečku Solby plynie pokojný život, až do tej chvíle, keď Mitcho a Sebastian nenájdu v prístave správu vo fľaši. Fľaša je od strateného starostu Solby a píše sa v nej, že sa nachádza na Tajomnom ostrove a urobil veľký objav. Mitcho a Sebastian musia podniknúť veľkú výpravu, aby ho zachránili a priviedli domov, a počas tejto cesty nájdu niečo, čo prinesie ich mestečku veľkú radosť – obrovskú hrušku.
Réžia: Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick, Uvádza: Film Europe
Film: DNK, animovaný, 80 minút, SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
1.6. a 7.6.2018, 20:00, 12+
Dámsky klub
Príbeh filmu je umiestnený v slnečnej Kalifornii. Štyri celoživotné priateľky sú vášnivé čitateľkykníh.Pravidelne sakaždý mesiac stretávajú vo svojom knižnom klube, kde diskutujú nielen o literatúre. Jedného dňa sa rozhodnú prečítať„druhotriednu“ knihu „50 odtieňov sivej“.Napriek tomu, že voči knihe majú obrovské výhrady sa v ich životoch začnú diaťveľké zmeny. Kniha stimuluje ich sexuálnu fantáziu a tá ich katapultuje do série neštandardných životných rozhodnutí. A tak každáz nich, pre seba typickým spôsobom začne meniť svoj život, ktorý dostane iné „odtiene“...a to nielen sivé.
Réžia: BILL HOLDERMAN, Uvádza: Magicbox
Hrajú:  IANE KEATON, JANE FONDA, CANDICE BERGEN, MARY STEENBURGEN, CRAIG T. NELSON, ANDY GARCIA A DON JOHNSON
Film: USA, komédia, 103 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
2.-3.6. a 6.6.2018, 20:00, MP
Delírium
Muž sa vracia z psychiatrickej liečebne do rodinného pánstva, ktoré zdedil po svojich rodičoch. Po niekoľkých paranormálnych javoch, začne veriť, že v dome straší a číha v ňom príšerné zlo. Nový desivý horor od producentov filmu UTEČ a OČISTA.
Uvádza: Cinemart
Film: USA, horor, 96 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
8.6.2018- SD, 18:00, MP
9.6.2018- MD, 18:00
10.6.2018- SD, 17:30
Bella a Sebastián 3: navždy priateľmi
Od posledného príbehu o priateľstve medzi Bellou a Sebastiánom prešli už dva roky. Z Belly sa stala medzičasom mama troch rozkošných šteniatok a zo Sebastiána je už veľký chlapec. Pierre a Angelina budú mať čoskoro svadbu a snívajú o novom živote, niekde inde, mimo hôr...Čo však Sebastián rázne odmieta. Do hôr však nečakane prichádza Joseph, bývalý majiteľ Belly, ktorý je skalopevne rozhodnutý získať Bellu späť. Sebastián si uvedomuje aké nebezpečenstvo Belle a šteniatkam hrozí a rozhodne sa urobiť všetko preto, aby ich ochránil.
Réžia:  Clovis Cornillac, Uvádza: Continental film
Hrajú: Clovis Cornillac, Anne Benoît, Félix Bossuet, Tchéky Karyo, André Penvern, Thierry Neuvic, Margaux Châtelier
Film: FRA, rodinný, dobrodružný, 91minút,  
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
8.6. a 13.6.2018, 20:00, 12+
Debbina 8
Nastáva zmena a namiesto Dannyho jedenástky je tu nové, ženské obsadenie. Osem žien naplánuje a vykoná lúpež v New Yorku. V hlavných úlohách sa predstavia – oscarová Sandra Bullock, Cate Blanchett a Anne Hathaway, ktoré si zahrajú po bohu Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafine, speváčky Rihanny a Heleny Bonham Carter.
Réžia: Gary Ross , Uvádza: Continental film
Hrajú: Anne Hathaway, Sarah Paulson, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna
Film: USA, komédia, krimi, 110 minút, ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
9.-10.6.2018, 20:00, 12+
Ghost stories
Skeptický profesor Phillip Goodman sa zaoberá vyvracaním nadprirodzených udalostí. Do rúk sa mu ale dostanú tri nevysvetliteľné prípady a vo chvíli, keď ich začne riešiť, sa sám dostane do desivej hororovej špirál
Réžia: Andy Nyman, Jeremy Dyson, Uvádza: Cinemart
Hrajú: Andy Nyman, Martin Freeman, Alex Lawther, Paul Whitehouse, Paul Warren
Film: GBR, horor, 98 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
14.6. a 16.6.2018, 20:00, 15+
Pablo escobar: Nenávidený a milovaný
Pablo Escobar. Meno, ktoré ste už určite počuli. Myslíte si ale, že už o ňom viete všetko? V novom trileri Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný sa v úlohe legendárneho narkobaróna predstaví oscarový a charizmatický Javier Bardem. Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý milenecký vzťah, hrá vo filme Bardemova životná partnerka, Penélope Cruz. Escobar, brutálny zločinec, bezohľadný vrah, narkobarón, vládca kokaínového impéria, a zároveň jeden z najbohatších a najnebezpečnejších ľudí planéty tej doby. Pablo, otec, záchranca chudobných, manžel a tiež pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidieť, druhého môžete milovať. Dohromady Pablo Escobar, ktorému jeho rozporuplnú tvár prepožičal Javier Bardem. Novinárka Virgínia Vallejo poznala najskôr Pabla, muža, ktorý stavia domy pre chudobných a dokáže byť zapálený pre vec, i zároveň galantný. Keď objavila Escobara, neľútostného kriminálnika, bolo neskoro. Pablove kriminálne kokaínové kráľovstvo stále rastie, má milióny dolárov, vlastní malú armádu, drogy predáva na tony. Chce stále viac, no jedno mu stále chýba - rešpekt. Rozhodne sa, že si ho vydobyje zabíjaním. Vytúžený rešpekt mu prináša krv a najvyššiu sumu na medzinárodnom zatykači. Jeho meno zrazu znamená strach, krajiny sa zmietajú vo vojne a teroru, do hrobov putujú malí gauneri i vysokí politici. Krvavý pohár pretečie a Escobar sa stáva dôležitým cieľom amerických tajných služieb. Filmu dominuje oscarový pár Bardem - Cruz. Javier Bardem získal Oscara za rolu zabijaka vo filme Táto krajina nie je pre starých, ďalšiu démonickú postavu stvárnil vo filme Skyfall ako protivník Jamesa Bonda. V aktuálnom filme o Escobarovi figuruje aj ako jeden z producentov a do svojho portrétu Pabla Escobara vložil brutálnu surovú živočíšnosť. Životná partnerka a manželka Javiera Bardema Penélope Cruz má doma Cenu akadémie za ich predchádzajúci spoločný film Vicky Cristina Barcelona.
Réžia: Fernando León de Aranoa, Uvádza: Bontonfilm
Hrajú:  Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard, David Valencia, Giselle Da Silva, Nathan Cooper, Lillian Blankenship, Julieth Restrepo
Film: ESP, triler, 123 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
15.6.-16.6.2018, 18:00, MP
17.6.2018, 17:30
Luis a ufóni
Pokiaľ ste si mysleli, že vo vesmíre je život, mali ste samozrejme pravdu. Nad dohľadom modrej planéty krúži obrovský medzihviezdny krížnik plný ufónov rôznych tvarov, veľkosti a s úplne náhodným počtom očí, uší alebo rúk. Traja mimozemskí kamaráti si naladia vysielanie teleshoppingu a okamžite sa zamilujú do špeciálneho, bezkonkurenčne najlepšieho masážneho matraca za tu najlepšiu cenu. Je báječný a musia ho mať. Rozhodnú sa, že si ho zaobstarajú a potajomky sa k nám vydajú v lietajúcom tanieri. Sú ale nemotorní, robia hlúposti a namiesto hladkého pristátia, stroskotajú. Luis je pozemský chlapec, trochu samotár a vďaka otcovi na mimozemskú inteligenciu vždy veril. Teraz rieši hrozbu toho, že bude musieť odísť z domova na internát, keď z okna uvidí lietajúci tanier. Zvláštne kľučkuje, a nakoniec to napáli do stromu kúsok od jeho domu. Stretáva bláznivú trojku ufónov a hneď je mu jasné, že s nimi bude zábava. Jeden se tvári ako veliteľ, ale myslí iba pár minút vopred, druhý sa vyhráža, že všetkých okolo premení, i keď to nevie, a tretí je pôžitkár a milovník života a žien z akejkoľvek galaxie. A všetci traja sa vedia premeniť na čokoľvek. Blázniví ufóni Mog, Nag a Wabo sa s ľudským chlapcom Luisom dajú dohromady a spoločne rozbehnú veľkolepé dobrodružstvo galaktických rozmerov. Potrebujú získať vysnený matrac, poradiť si s riaditeľkou internátnej školy, skúsiť nezanechať za sebou úplnú púšť a tiež sa nejako musia dostať zo Zeme. A všetkých nakoniec čaká veľké prekvapenie. Ufóni by dostali do úzkych i mužov v čiernom a k tomu zvládajú si robiť žarty zo všetkých možných sci-fi filmov, príbehov a predstáv o mimozemských civilizácií. Okrem iného konečne odhalia, čo sa skrýva za tajuplnými kruhmi v obilí, ktoré sa vyskytujú po celom svete.
Réžia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Uvádza: Bontonfilm
Film: DEU, animovaný, komédia, 90 minút, SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
15.6. a 17.6.2018, 20:00, 15+
Taguj!
Každý rok sa na jeden mesiac stretne partia súťaživých kamarátov, ktorí sa s plným nasadením a bez akýchkoľvek pravidiel nechávajú strhnúť hrou - naháňačkou, ktorú hrávajú už od prvej triedy – riskujú svoje krky, prácu a vzťahy len preto, aby mohli toho druhého chytiť a vykríknuť: „Si to!“ Tento rok sa termín naháňačky prekrýva s dátumom svadby nepremožiteľného hráča, z ktorého sa tak stáva ľahký cieľ. Ale on vie, že prichádzajú...a je na to pripravený. Do kín prichádza komédia inšpirovaná skutočným príbehom.
Réžia: Jeff Tomsic, Jeff Tomsic, Uvádza: Continental film
Hrajú: Jeremy Renner, Jeremy Renner, Ed Helms, Ed Helms, Hannibal Buress, Hannibal Buress, Jon Hamm, Leslie Bibb, Annabelle Wallis, Isla Fisher, Rashida Jones, Jake Johnson, Brian Dennehy, Nora Dunn, Elijah Marcano
Film: USA, komédia, 120 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
20.6.2018, 20:00                                                       18+
Fk: Nymfomanka I.- režisérska verzia
Pokračování nejnovějšího filmu kontroverzního filmu Larse von Triera ve kterém otevřenou formou zkoumá hranice ženské sexuality.
Réžia: Lars von Trier , Uvádza: ASFK
Hrajú: Charlotte Gainsbourg, Christian Slater, Stacy Martin, Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Wilem Dafoe
Film: DNK, dráma, 145 minút, ČT
Vstupné: 1€
 
21.6.2018, 20:00, 12+
Ja, Simon
Každý si zaslúži veľkú lásku. Ale pre Simona je to trochu zložitejšie, nikto totiž netuší, že je gay. On zase nevie, kto je ten neznámy spolužiak, s ktorým si tak skvele rozumie cez e-mail. Film je adaptáciou rovnomenného bestselleru Becky Albertalliovej a je vtipným a otvoreným príbehom o dospievaní, vzrušujúcej ceste k nájdeniu seba samého  a hlavne o hľadaní pravej lásky.
Réžia: Greg Berlanti , Uvádza: Cinemart
Hrajú
:  Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg, Miles Heizer, Keiynan Lonsdale, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Tony Hale
Film: USA, komédia, dráma, 110 minút, ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
22.6. a 29.-30.6.2018 , 18:00 , 15+
Pat a Mat znovu v akcii
„A je to opět tady“ Pat a Mat, naši dva známí kutilové znovu v akci. Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. Pat a Mat, jak již jsme zvyklí přináší zábavu na ostří šroubováku a legraci až se hřebíky budou prohýbat. Doma to raději nezkoušejte!
Réžia: Marek Beneš, Uvádza: Continental film
Film: CZE, animovaný, 75 minút, SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
22.6.2018, 20:00, 12+
Láska bez bariér
Jocelyn je úspešný podnikateľ, sukničkár a nenapraviteľný klamár. Snaží sa zviesť mladú a krásu Júliu predstieraním, že je telesne postihnutý. Ale ona mu predstaví svoju sestru Florence, ktorá je na invalidnom vozíku.
Réžia:  Franck Dubosc, Ludovic Colbeau-Justin, Uvádza: Cinemart
Hrajú:  Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, Gérard Darmon, Caroline Anglade, Laurent Bateau, Claude Brasseur, François-Xavier Demaison
Film: FRA, komédia, 107 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
23.6.2018- ST, 20:00, 12+
24.6.2018- SD            , 20:00
Jurský svet: Zánik ríše
Pred štyrmi rokmi nás dinosaury porazili. Teda na Isla Nubar, exotickom ostrove, kde prosperoval unikátny zábavný park Jurský svet, až dovtedy kým sa samotným exponátom nepodarilo utiecť. Vo finále jedného z najúspešnejších filmov všetkých čias opustili ostrov poslední ľudia a nechali ostrov napospas prehistorickým tvorom. Tentoraz sa musia vrátiť späť, pretože na ostrove sa prebudila sopka a dinosaurom už po druhý krát v dejinách hrozí vyhynutie. Claire (Bryce Dallas Howard) sa z ustráchanej manažérky parku premenila v aktivistku, ktorá chce dinosaury za každú cenu zachrániť. Owena (Chris Pratt), na ostrov ženie túžba nájsť a zachrániť Blue, inteligentného jaštera, ktorého dokázal vychovať a čiastočne aj vycvičiť, a po ktorom sa po zániku parku zľahla zem. Na Isla Nubar im však nehrozí len zožranie, ušliapanie alebo spálenie vytekajúcou lávou. Hneď po príjazde sa stanú očitými svedkami a nedobrovoľnými aktérmi falošnej hry, ktorá v konečnom dôsledku môže zmeniť život na celej planéte a vrátiť ho o pár miliónov rokov späť. Vo filme Jurský svet: Zánik ríše sa vracia tím, ktorý vytvoril famózny prvý diel, len režisér Colin Trevorrow posunul režijné opraty J. A. Bayonovi a spolu s Stevenom Spielbergom sa ujal role producenta. Ako spojenie so ságou Jurského parku potom pôsobí aj návrat Jeffa Goldbluma v úlohe vedca Iana Malcolma. Jurský svet: Zánik ríše bude výnimočný aj tým, že sa v ňom objaví viac jašterov ako v prvej časti alebo v akomkoľvek diele Jurského sveta. „Diváci sa samozrejme môžu tešiť na svojich obľúbených hrdinov – T-Rexa, Brachiosaura alebo Velociraptorov, ale tiež sa tu objavia druhy, ktoré ste ešte nikdy nemali možnosť vidieť. Určite stojí za to prísť sa na nich do kina pozrieť,“ sľubuje režisér Bayona.
J.A. Bayona, Uvádza: Cinemart
Film: USA, dobrodružný, akčný, 130 minút
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
28.6.2018, 17:30, MP
Psí detektív
Jeden z najlepších policajných psov sa musí v prestrojení zúčastniť prestížnej výstavy psov, aby so svojím partnerom z FBI odhalili medzinárodný gang pašerákov zvierat.
Réžia: Raja Gosnell , Uvádza: ITA film
Hrajú: Will Arnett, Ludacris, Alan Cumming, Stanley Tucci, Natasha Lyone, Gabriel Iglesias, Shaquille O'Neal
Film: USA, rodinný, komédia, 92 minút, SD
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
28.6.2018, 20:00, 12+
Fk: Až přijde válka
Kontroverzní skupina Slovenskí branci rekrutuje mladé muže z celého Slovenska. Je to jen nevinná hra na vojáky, nebo domobrana koketující s extrémními názory představuje bezpečnostní hrozbu? Peter Švrček, 18letý mladík, bydlí u rodičů a na první pohled se nijak neliší od svých vrstevníků. Cítí se však být vlastencem a před několika lety založil organizaci Slovenskí branci. Jeho intenzivním vojenským výcvikem „k obraně a zachování národa“ uprostřed slovenských lesů prošlo přes dvě stě mladých mužů hledajících vedení a vlastní identitu. V maskáčích a s maketami samopalů se podrobují Peterovým autoritativním sklonům. Peter věří, že jeho organizace má budoucnost, a plánuje jednoho dne odložit uniformu a oslovit masy už jako politik. Snímek zobrazující znepokojivý vzestup nacionalismu na Slovensku a fungování moci byl uveden na filmovém festivalu Berlinale.
Réžia: Jan Gebert, Uvádza: ASFK
Film: CZE, HRV, dokument, 76 minút, ČT
Vstupné: 4€/3€ člen FK
 
29.6.2018, 20:00, 15+
Sicario 2: Soldado
V pokračovaní úspešného thrilleru eskaluje vojna drogových kartelov, v ktorej neplatia žiadne pravidlá. Potom, ako narkomafia rozšíri svoje pole pôsobnosti a začne prevádzať cez americko-mexickú hranicu hľadaných teroristov, rozhodne sa federálny agent Matt Graver (Josh Brolin) opäť kontaktovať záhadného Alejandra (Benicio Del Toro), ktorý v neľútostnom boji s miestnym bossom prišiel o celú rodinu. Jeho metódy boja so zločincami nie sú v medziach zákona, ale v istých situáciách nemá ani vláda USA iné riešenie. Keď však Alejandro unesie dcéru miestneho bossa, prekročí hranicu, spoza ktorej niet návratu. Bol by naozaj ochotný obetovať život dieťaťa v záujme nejakého vyššieho cieľa a spochybniť tým všetko, pre čo doteraz bojoval?
Réžia: Stefano Sollima, Uvádza: Forum film
Hrajú: Johosh Brolin Benicio Del Toro Ian Bohen Isab
Film: USA, triler, akcia, 122 minút, ST
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
30.6.2018, 20:00, 12+
Som sexy
Byť sexy je najviac a každá žena je tak krásna, ako sa sama cíti. V komédii „SOM SEXY“ hrá Amy Schumer úplne obyčajnú ženu „krv a mlieko“, ktorá po údere do hlavy začne samu seba vidieť a vnímať ako super kočku. A tiež sa podľa toho začne správať. Renee je obyčajná žena s ľahkou kolísavou nadváhou a s ťažko kolísavým sebavedomím. Má kámošky, má prácu, občas i priateľa, občas i na dlhšiu dobu, ale keď sa pozrie do zrkadla, vidí iba to najhoršie. Poznáte to asi tiež. Pri jednej z jázd vo fitku, kde na rotopede márne stíha nižšiu váhu, spadne a buchne sa do hlavy. Pre istotu hneď dvakrát. Keď sa preberie, zistí, že kúzla a spravodlivosť predsa len existujú. Stala sa z nej totiž neodolateľná krásavica, zrazu vyzerá ako božská supermodelka. Celý život sa od základu zmení. Má to však jeden háčik. V skutočnosti sa nič nezmenilo, špičky sú presne tam, kde boli, a ona je jediná, kto sa ako luxusná kosť vidí. Ale to vôbec nevadí, Renee sa cítí sexy, je božská, a život naberá na obrátkach. A každý, kto ju stretne, sa nestačí diviť. Začíná flirtovať, chce novú prácu, možno by mohla byť i modelkou, keby bola povrchná. Nebojí sa byť ľahko vyzývavá voči šéfovi a vôbec, celý svet jej zrazu leží pri nohách. Nebojí sa súťaže krásy v plavkách, a to vôbec najdôležitejšie – nebojí sa zamilovať. V ďalších úlohách bláznivej romantickej komédie se predstaví Michelle Williams, ktorá si po 4 nomináciách na Oscara strihla bláznivú komediálnu rolu. Žarty z kultu krásy, zo seba i zo sveta módy a modelingu si v tejto komédii robia skutočné sexbomby Naomi Campbell, Emily Ratajkowski alebo legenda modelingu Lauren Hutton. Komička Amy Schumer je provokatívna, otvorená a neberie si žiadne servítky, či už hovorí o živote, vzťahoch alebo o sexe. A o ňom hovorí veľa. Preslávila sa v žánri stand-up komédie, vydala knižný bestseller, má svoj vlastný seriál a svojich fanúšikov zabáva i v celovečerných komédiách. Komédia „Vykoľajená“, ktorú napísala a kde hrala hlavnú úlohu, získala dokonca dve nominácie na Zlatý Glóbus. Režisérske duo Marc Silverstein a Abby Kohn produkovalo a napísalo rad romantických komédií ako „Nie je z teba až tak paf“, „Ako byť single“, „Nepobozkaná“ alebo „Valentín“.
Réžia: Abby Kohn, Marc Silverstein, Uvádza: Bontonfilm
Hrajú: Amy Schumer, Michelle Williams, Rory Scovel, Tom Hopper, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton
Film: USA, komédia, 120 minút, ČT
Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.
 
Zdroj: MsKS Šaľa
 

Diskusia k článku

Do diskusie zatiaľ neboli pridané žiadne príspevky.

Na pridanie nového príspevku musíte byť zaregistrovaný a prihlásený.



Radíme

O inflačnú pomoc treba požiadať

Publikované Sala Online, 12.05.2023 - 18:22O inflačnú pomoc treba požiadať

Tretí balík inflačnej pomoci je pripravený pre 50 000 ľudí.   Od začiatku mája môžu občania podávať žiadosti o infl...

Policajti opúť varujú seniorov pred podvodnými telefonátmi

Publikované Sala Online, 15.02.2023 - 15:09

Nitrianska polícia varuje seniorov pred podvodmi.  Policajti v Nitre v priebehu včerajšieho dňa zachytili osem podozrivých telefonátov starším ľuďom.[nbsp...

Pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené

Publikované Sala Online, 22.12.2022 - 18:44

Pobočky Slovenskej pošty budú počas vianočných a novoročných sviatkov zatvorené.    Slovenská pošta nebude svoje služby ponúkať od 24. - 26. decembra ...


Zobraziť všetky články →

SalaOnline pre ženy

Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Publikované Sala Online, 12.11.2023 - 18:00Udržujte deti aktívne aj počas jesene: pohyb prináša mnohé zdravotné benefity

Úrad verejného zdravotníctva radí   Zabezpečte deťom primeranú pohybovú aktivitu počas jesene i ďalších mesiacov, pretože pod...

Na zápis do materských škôl máte posledné dni

Publikované Sala Online, 11.05.2023 - 19:58

Zápisy prvákov do základných škôl máme v Šali úspešne za sebou. Podobné starosti aktuálne zažív...

Potrebujete zabaviť najmenších členov rodiny? Prenajmite im skákací hrad

Publikované Sala Online, 12.04.2023 - 12:46

Chystáte detskú oslavu či rodinnú párty, kde bude viac detí a potrebujete ich zabaviť? Skákacie...


Zobraziť všetky články →

Odporúčame

V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Publikované Sala Online, 27.04.2023 - 15:09V Nitre prebieha obľúbený veľtrh

Na výstavisku Agrokomplex v Nitre začal včera jeden z najobľúbenejších veľtrhov.   Veľtrh Nábytok a bývanie 2...

V uliciach sa koná zbierka Deň narcisov

Publikované Sala Online, 20.04.2023 - 16:40

Dobrovoľníci v uliciach rozdávajú žlté narcisy a zbierajú financie na podporu zbierky Deň narcisov. ...

Radnica chce poznať váš názor

Publikované Sala Online, 17.01.2023 - 19:26

Ste spokojní so životom v Šali? Alebo práve naopak vám niečo chýba a mali by ste podnety č...


Zobraziť všetky články →


Anketa

Čo považujete za najväčší nedostatok predstaničného priestoru?